Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Народе, хто розбирається на постільній білизні? Відкопав корисний сайт
Здоровенькі були! Хочу розповісти про одним місцем, можливо комусь із вас буде корисно. Останнім часом щось почав помічати, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а зранку почуваюся, ніби вагони розвантажував. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а кохана каже: "Пора поміняти постільну білизну на людську, а не цю синтетику із базару". І отут я заліз в мережу.

По правді, вважав, що вибір постільної білизни - це тільки "гарний малюнок чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. І бязь, і ранфорс, сатин... Я в таких термінах був нуль, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це ж криниця знань! Я залип майже годину. Там все як в довіднику: по поличках розкладені всі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки циклів прання витримує той чи інший матеріал. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного для себе виніс:
- Виявляється, що, українські та євро розміри суттєво відрізняються, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не тупо довіряти ярлику «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це жах, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- Там є поради, як доглядати, щоб принт не зліз після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пралка паше без відпочинку.

В результаті вирішив придбати на пробу сатиновий набір від українського виробника (підтримали так би мовити українське). Поки все чудово — сплю як немовля, білизна дуже приємна до тіла, не збивається й не електризується.

Тому, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, щиро раджу зазирнути статейку на цьому ресурсі. Це дійсно економить і час, і гроші на підбір та рятує від покупки кота в мішку. Усім міцного сну!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)