Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Не лише страви: що мене здивувало на куховарському веб-сайті
Нещодавно я натрапив цікавий кулінарний сайт. Йдеться про портал 500 рецептів і працює на https://500receptiv.kr.ua/. Маю зізнатися, мене це дещо здивувало, бо очікував побачити звичайну добірку страв.

Однак ресурс виявився набагато різноманітнішим. Окрім великої кількості рецептів — як-от проста тушкована капуста до оригінальних страв, зокрема Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — тут можна знайти чимало цікавих матеріалів на інші теми. Так, тут розповідається про роботу з інтернет-торгівлею, вибір паперових стаканчиків для бізнесу, догляд за рослинами і статті про улуни та інші напої.

Найцікавішим для себе вважаю кулінарну частину. Зацікавив рецепт приготувати фаршировані перці з м'ясом і булгуром у духовці — там дохідливо розповідають, чому чому цей спосіб приготування ліпший. Також взяв на замітку приготування свинини з овочами та ягодами. У підсумку, портал став справжньою скарбницею ідей не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.
Reply

Messages In This Thread
Не лише страви: що мене здивувало на куховарському веб-сайті - by Kevincrilk - 03-18-2026, 08:44 AM
fast indexing engine - by JosephBam - 03-31-2026, 06:57 AM
fast indexing of links meaning - by JosephBam - 03-31-2026, 09:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)